Новина

          


28.03.2019 17:32 - давність новини: 5 р.

Озеленення та благоустрій території ведмежого притулку «Домажир»

Автор:  Прес-служба ДП "Рава-Руське ЛГ"

«Гарний день починається з гарних думок та добрих справ» — саме під таким девізом пройшло озеленення та благоустрій території ведмежого притулку «Домажир». Зранку дощ і вітер,  а тільки всі взялися за лопати як відразу «дощ тим вітром і здуло».
У відтворенні лісів, для чотириногих друзів, взяли участь працівники  Львівського ОУЛМГ, працівників ДП «Рава-Руське ЛГ», громадська рада при Львівському ОУЛМГ», молодіжна Рада Об'єднання Профспілок Львівщини.
«Хто садить дерево — той знає його ціну»  — такими словами розпочав інструктаж перший заступник начальника управління — Целень Я. П. та головний лісничий ДП «Рава-Руське ЛГ» — Музика М. М.,  які крім інструктажу нагадали, що ми творимо майбутнє добрими справами та закликали дані справи робити частіше…
Директор ДП «Рава-Руське ЛГ» — Косовський А. П. у своїй доповіді зазначив: « Ліс для людини відіграє важливу роль, але для чотирилапих друзів він є основою життя, без лісу не стане звірів, тому наш обов’язок садити ліс і допомагати, кому можемо допомогти!».
Напевне саме ці слова надихнули присутніх, адже відразу всі «порозбігались» копати ями, нести саджанці, кожен хотів залишити найбільший вклад.  Завдяки добрим вчинкам, від сьогодні, там почали зростати  алеї з дуба і граба звичайного, бука лісового, ялини звичайної, модрини Європейської, калини звичайної та барбарису.
Усіх, хто приїхав зробити гарну справу для ведмедів, по завершенні роботи чекав сюрприз, вони мали змогу познайомитись з мешканцями притулку, які на перший погляд їх чекали з відкритими обіймами, бурі ведмеді не лише максимально наближились до людей, вони  навіть позували для фото…

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)