Новина

          


14.03.2017 18:56 - давність новини: 7 р.

Відбулись аукціонні торги

Категорія: Оперативна інформація
Автор:  Відділ лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ

13 березня 2017 року відбулись аукціонні торги деревиною державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ заготівлі другого кварталу 2017 року. Торги проводила Товарна Біржа «ТСБ «Галконтракт».
Перед торгами була проведена велика робота разом з Львівською ОДА, ГО «Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини», переробниками деревини щодо формування лотів на аукціонні торги та цінової політики. 
Державні лісові господарства виставили на торги згідно виробничої програми понад 46 тис. м3 необробленої деревини для потреб деревообробних підприємств. На торги було виставлено: пиловників: соснового – 6,6 тис. м3; ялинового – 2,4 тис. м3; ялицевого – 4,6 тис. м3; дубового – 2,8 тис. м3; букового – 3,3 тис. м3; фанерної сировини для стругання: дубової 75 м3; букової – 70 м3; балансів хвойних – 1,9 тис. м3; технологічної сировини різних порід та дров – 22,8 тис. м3. 
На аукціонних торгах зареєструвалось та прийняло участь 175 «Покупців». Внаслідок проведеної роботи та конструктивних дій представників лісових господарств і Покупців деревини торги відбулись в досить спокійній та робочій обстановці. На прохання Покупців по окремих лотах Продавцями були понижені ціни. 
За результатами торгів можна стверджувати, що попит на необроблену деревину по усіх породах і сортиментах дуже високий. Звичайно, найбільший попит спостерігається на пиловник та технологічну сировину дуба. На окремі лоти було зареєстровано по 17 Покупців.
За попередніми результатами на аукціонних торгах було реалізовано 80 % від виставленого обсягу. 
Повний аналіз результатів ми виставимо додатково після отримання від біржі звіту за результатами торгів.
Слідкуйте за нашими повідомленнями.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)