Новина

          


17.10.2020 08:50 - давність новини: 4 р.

1 000 000 дерев за 24 години

7 жовтня 2020 р. — це день, який увійшов у книгу рекордів України та залишив слід в Історії.
Сьогодні, Україна стала багатшою на 1000 000 дерев, з них у лісових масивах ДП «Рава-Руське ЛГ» було висаджено орієнтовно 22 000 шт. саджанців. Лісовідновлення відбулось у Боровецькому, Пирятинському та Шклівському лісництвах. Ні дощ, ні холод не став перешкодою до нових вражень та не зупинив учасників акції перед доброю справою – садити ліс.
Перед початком заходу працівники ДП «Рава-Руське ЛГ» провели учасникам Акції інструктажі з техніки безпеки та технології садіння лісових культур, забезпечили їх садивним матеріалом та інвентарем для посадки саджанців.
Учасниками акції у ДП «Рава-Руське ЛГ» були представники організацій:
- Ісламський культурний центр ім. Мухаммада Асада,
- мережа аптек DS
- ТМ "ТОМ".
Людей, які мають різні професії, інтереси і навіть національність об’єднала любов до лісу. За цікавими розмовами та історіями 3,8. га лісу було засаджено буквально за один подих. Лісовідновлення більше нагадувало зустріч по обміну досвідом. Кожен учасник акції — це прекрасна людина, яка сміло ділилася своїми знаннями з іншими. Працівники ДП «Рава-Руське ЛГ» надіються, що змогли передати усім учасникам майстерність посадки лісу та дякує за знання, які Ви передали нам. Лісівники обіцяють гідно доглядати ліс, посаджений Вашими руками.

Коментарів (1)

  1. Гринюк Юрій в 21.10.2020
    Молодці, такі акції слід зробити щорічними і ширше залучати аматорів природоохоронної справи, екоактивістів, молодь, громади, місцеве населення! Нехай всі знають, що перед тим, як зру3бати лісники садять ліс і піклуються за нього майже сто років!
    -25      

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)