Новина

          


26.09.2018 10:00 - давність новини: 6 р.

17-ТА МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА МАШИН І ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА, ДЕРЕВООБРОБНОЇ ТА МЕБЛЕВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба

17-ту міжнародну виставку машин і обладнання для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості відвідали представники ДП «Рава-Руське лісове господарство»: головний інженер — Левицький В. О., лісничий Шклівського лісництва — Гутник М. І. і лісничий Рава-Руського лісництва — Куник А. П. Працівники підприємства ознайомились з представленими експозиціями.
На виставці представили відвідувачам понад 150 компаній з 17 країн світу. Окрім України, найбільше компаній було з Німеччини, Італії, Польщі та Туреччини, а ще – з Австрії, Литви та Латвії, Китаю, Словенії, Франції тощо. Походження представлених торгових марок, яких цього року було понад 260, і взагалі охопило майже 40 країн – від Люксембургу і Японії до Австралії та Нової Зеландії.
На виставці LISDEREVMASH 2018 демонструвалися 37 товарних категорій. Усі вони вписані були в чотири основні тематичні секції. головна концепція LISDEREVMASH полягала в тому, що на одному майданчику демонструвалося спеціалістам повний спектр рішень для всіх задач у процесі обробки деревини. В розділі WoodMachinery експонувалися машини та інструмент для лісового господарства, обладнання для первинної та вторинної обробки деревини, верстати для виготовлення столярних виробів тощо. В експозиції FurniTech — обладнання, фурнітура, комплектуючі та матеріали для виробництва меблів. Напрям WoodProduct представляв пиломатеріали, погонажні та плитні матеріали, дерев’яні вироби. На майданчику просто неба демонструвалася великогабаритна техніка та спецмашини, пилорами, подрібнювачі. А експозиція WoodEnergy охоплювала повний спектр технологій для переробки деревних відходів, виробництва пелет, а також котельне обладнання, що працює на твердому паливі.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)