Новина

          


27.03.2015 02:26 - давність новини: 9 р.

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба

В рамках акції "Майбутнє лісу в твоїх руках" в Рава-Руському лісництві ДП "Рава-Руське ЛГ" 26 березня 2015 року проведено посадку лісових культур в кв.8 виділ 30 площею 1,1 га приурочену пам'яті загибелі в зоні АТО земляків жовківчан.
В головному заході акції прийняли участь представники Жовківської райдержадміністрації, керівники інших служб району, представники Рава-Руської міської ради.
Перед початком посадки головний лісничий лісгоспу Михайло Музика провів для всіх учасників інструкцію по техніці безпеки та правельності посадки сосни звичайної і дуба черещатого.
Такі акції в ДП "Рава-Руському ЛГ" стали традиційними. Погодні умови для лісокультурної компанії у лісгоспі з кінця лютого сприятливі.
Станом на 24 березня висаджено 65 га лісових культур при плані 80 га запланованих на цьогорічну весну. Учасники акції переконались, що ця акція дає нагоду привернути суспільну думку до необхідності збереження та примноження лісових насаджень, а також нагадати всім про роль лісів у продоженні життя на планеті.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)