Новина

          


21.08.2021 13:00 - давність новини: 3 р.

Фестиваль «Мисливська ватра»

Категорія: Загальні новини

Сьогодні, у Миколаєві над Дністром, в рамках святкування Дня Незалежності України відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль «Мисливська ватра» метою якого є підтримка природоохоронних цінностей, представлення мисливства як культури, виховання духу любові до природи.
Колектив ДП «Рава-Руське ЛГ» прийняв участь та отримав відзнаки у декількох номінаціях:
За зайняте ІІІ місце у конкурсі на краще художнє оформлення місця локації серед колективів лісових та мисливських господарств Львівської області ІІІ Міжнародного фестивалю «Мисливська ватра».
За зайняте ІІІ місце у конкурсі на краще приготування мисливської страви серед колективів лісових та мисливських господарств Львівської області ІІІ Міжнародного фестивалю «Мисливська ватра».
За зайняте ІІІ місце у конкурсі за розповідь кращої мисливської бувальщини серед колективів лісових та мисливських господарств Львівської області ІІІ Міжнародного фестивалю «Мисливська ватра».
За зайняте ІІІ місце у конкурсі на кращу пісню серед колективів лісових та мисливських господарств Львівської області ІІІ Міжнародного фестивалю «Мисливська ватра».
Командування та весь особовий склад 24 окремого штурмового батальйону «Айдар» висловив щиру подяку та вдячність керівнику ДП «Рава-Руське ЛГ» - Антон Косовський
за моральну підтримку воїнів Збройних сил України та патріотичну громадську позицію.
Приємно, коли робота високо оцінюється фахівцями- людьми, які роблять усе можливе для збереження природи.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)