Новина

          


18.04.2021 08:18 - давність новини: 3 р.

Ліс посаджений з оптимізмом і завзяттям!

Категорія: Оперативна інформація

Сьогодні ми хочемо розповісти про унікальну посадку лісу. Їх не злякав ні сніг, ні дощ, ні вітер. Посадити ліс для них був пріоритет №1.
16.04.2021 р. не зважаючи на погодні умови, працівники ТзОВ «Агродерев» із гарним настроєм, оптимізмом і завзяттям садили ліс у Рава-Руському лісництві.
ТзОВ «Агродерев» — це компанія яка займається переробкою деревини. Працівники цієї компанії стверджують «Ми переробляємо ліс, а отже маємо компенсувати природі — переробили дерево, значить маємо посадити нове»!
На посадці лісу був присутній Головний лісничий- перший заступник директора — Т. М. Чіхрак, який розповів гостям як правильно садити ліс. Тарас Миколайович подякував працівникам ТзОВ «Агродерев» за чудовий підхід до своєї роботи: «Ми лісівники, зрубали дерева і стараємось максимально швидко засадити вирубану ділянку. А Ви переробили дерево і садите нові. Такі підходи дадуть нам можливість завжди мати сировину для потреб населення, підприємств. З таким баченням завжди в нас буде ліс»!
Лісничий Рава-Руського лісництва О. П. Мушка повідомив: «Сьогодні, одиниці бажають вийти в ліс і власноруч посадити десятки молодих дерев, ще й в таку погоду. Ваша ідея потребує наслідування. Не кожне деревообробне підприємство зацікавлене у відновлені лісу».
Хвала рукам, які садять ліс!

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)