Новина

          


6.04.2020 18:36 - давність новини: 4 р.

Мрія лісівників - ЛІС БЕЗ ВОГНЮ

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Рава-Руське ЛГ"

У кожної людини є своя мрія, не завжди все залежить від нас,  але головне не втрачати віру і тоді обов’язково мріяне здійсниться. У лісівників одна мрія на всіх – це ЛІС БЕЗ ВОГНЮ!
Працівники лісового господарства намагаються достукатись до кожної людини, що вогонь - це ворог  лісу, та у свою чергу створюють максимальні умови, які зможуть перешкодити розповсюдження лісової пожежі.
Однією з таких умов, є створення штучних протипожежних бар’єрів, адже саме вони виступають одним із найбільш ефективних методів боротьби з вогняною стихією.
У ДП «Рава-Руське ЛГ» мінералізовані смуги створюються механізованим способом: проводиться оранка трактором ґрунту на певну ширину. При цьому мінеральний шар ґрунту оголюється, а дерен, трава, хвоя, листя та інші матеріали, які здатні горіти, в процесі цього присипаються землею.
Мінералізовані смуги у поєднанні з іншими превентивними заходами дозволяють уникнути поширення лісової пожежі на великі території.
Шановні громадяни, заборона відвідувати ліс –діє тимчасово і зовсім скоро, ви знову зможете прогулюватись лісовими масивами, але  нагадуємо, що ліс не буде горіти, коли кожен, хто відпочиває у лісі буде дотримуватись правил поведінки в лісі!
 

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)