Новина

          


24.10.2019 12:59 - давність новини: 4 р.

Нарада про незаконні рубки

Категорія: Оперативна інформація
Автор:  Прес-служба

Коли мова йде про незаконні рубки то завжди хочеться згадати вислів В. Липинського «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не хочемо бути».
Сьогодні, в ДП «Рава-Руське ЛГ» відбулась нарада за участю лісової охорони, начальника Жовківського ВП Кам’янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області – Коцура Андрія Богдановича та начальника відділу прикордонної служби "Рава-Руська" - Бондаренка Сергія Васильовича.
Метою зустрічі виступало налагодження співпраці, з ціллю дотримання законодавства України, що стосується заготівлі деревини. Зокрема, обговорювали методи виявлення незаконної заготівлі деревини та намагалися знайти певний механізм, який дозволить попередити незаконну рубку.
Кочур А. Б. акцентував увагу на тому, що лише спільна праця забезпечить належний контроль, що унеможливить допущення незаконних дій: «для нас головне життя та здоров’я людей, а тому щоб покращити добробут населення маємо працювати спільно».
Бондаренко С. В. запропонував свою допомогу, адже працівники прикордонної служби паралельно можуть спостерігати за діями, що відбуваються в лісі у прикордонній зоні і при виявленні порушень зможуть відразу доповісти працівникам лісового господарства.
Директор ДП «Рава-Руське ЛГ» — Косовський Антон Петрович наголосив на посиленому контролі лісовою охороною лісів та на комунікації з місцевим населенням: «ми є відкритими до спілкування та готові завжди відповісти на запитання, які виникають щодо нашої діяльності. Я впевнений, що спільна праця принесе успіх і започаткує Європейський досвід, де не має місця незаконним рубкам ».
Ми зараз хочемо кожному з нас нагадати, що ліс – це державна власність, і щоб підняти економіку країни, а це значить і покращити своє життя, кожен з нас має придбати деревину законно, тим самим заплативши податок державі.
P.S. Гості ДП «Рава-Руське ЛГ» також мали змогу ознайомитись з роботою лісгоспу та відвідали музей лісу.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)