Новина

          


5.05.2021 16:36 - давність новини: 3 р.

Подарунок КНП «Рава-Руській лікарні» бензиновий генератор

Автор:  Антон Косовський

Мені дуже дивно, що у час пандемії не виділяються належні кошти на утримання лікарень. У нас недостатнє фінансування, щоб забезпечити  належні умови для лікування хворих, навіть відсутні засоби, які дали б можливість медичним  працівникам виконувати повноцінно свої обов’язки.  Надійне електропостачання в Раві –Руській  – це питання, яке вирішити поки не вдається. А тому, прийняв для себе рішення, подарувати КНП «Рава-Руській лікарні» бензиновий генератор, щоб медична установа не залежала від примх погоди і можливостей енергетиків, а щоб в лікарні завжди було світло, незважаючи ні на що.
Подарунок від лісівників , у разі відсутності світла, буде здатний забезпечити лікарню електроенергією. Сьогодні, генератор я вже доставив  у КНП «Рава-Руську лікарню». Планують даний генератор, використовувати для належного функціонування господарських та побутових приміщень, зокрема приготування їжі та опалення лікарні, щоб створити гарні умови для швидкого одужання пацієнтів.
Ми живемо в умовах, коли бувають технічні збої і відбуваються відключення електроенергії. Лікарня довгий час не мала генератора, який міг би забезпечувати повністю безперебійну роботу лікарні. Це просто загрожувало життю тих людей, які потребували екстреної допомоги. 
Я впевнений, що якщо кожен з нас, зранку буде прокидатися і себе запитувати «яке добро я можу зробити сьогодні ?» - в нас буде найкраща країна. А поки Ви складаєте свій ланцюжок добра на завтра, лікарня вже сьогодні, абсолютно спокійно, безперебійно вже  може виконувати свою головну задачу - рятувати життя людей!

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)