Новина

          


23.04.2021 16:08 - давність новини: 3 р.

Посадили лісові культури присвячені 30-РІЧЧЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

22.04.2021 р., у Рава-Руському лісництві депутати Рава-Руської територіальної громади, представники політичних партій та працівники ДП "Рава-Руське ЛГ" посадили лісові культури присвячені 30-РІЧЧЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ.
ДП «Рава-Руське ЛГ» пам’ятає історію України, а щоб її не забули наші нащадки, лісгосп вирішив посадити дерева, які нагадуватимуть про подвиги наших предків.
Погода, звісно не щадила наших гостей. Але гарні справи, завжди породжують добро. Із дощем, наші гості, приїхали на лісову ділянку. Але як взяли в руки сіянці, так відразу засвітило сонечко, і так тривало поки не завершилась посадка лісу. По завершені почав падати град та дощ. Але це не зупинило людей, які приїхали творити добро.
Більшість депутатів вперше, сьогодні познайомились із саджанцями та процесом садіння лісу. Але пообіцяли, що то буде не в останній раз, і вони стануть постійними помічниками лісівників, адже на одній посадженій ділянці не збираються зупинятися, хоч сьогоднішні погодні умови запам’ятають надовго.
Директор ДП «Рава-Руське ЛГ» — А. П. Косовський  провів інструктаж, познайомив з інвентарем та наголосив: «Сьогодні ми створюємо не просто культури, ми передаємо історію майбутнім поколінням, а отже маємо посадити ліс якісно, і надіюся, що всі посаджені нами сіянці обов’язково приймуться».
Лісничий Рава-Руського лісництва — О. П. Мушка повідомив, що депутатам  знову випала не легка місія, вони мають посадити почесні культури, які завжди привертатимуть увагу та розповідатимуть майбутнім поколінням про добрі справи. Хвала рукам, які садять ліс.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)