Новина

          


20.03.2020 12:04 - давність новини: 4 р.

Приклад ідеального відновлення лісу!

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Рава-Руське ЛГ"

Довершеність, майстерність  і акуратність у всьому- це девіз лісівників  Родатицького лісництва, яким вони живуть повсякденно, адже навіть  відновлення лісу в них досконале.
На ідеально рівних рядках, площею майже 2 га., вже зростає дуб звичайний.  До кожного саджанця проявлена величезна турбота та увага, але за цим всім стоїть дуже  важка і клопітка  праця. 
У Родатицькому лісництві до посадки лісу готуються дуже ретельно. Перш ніж приступили до створення лісу, вони проводять ручну підготовку грунту, після цього здійснюють розмітку кожного рядка шнуром, щоб рядки були рівненьки. Та це ще не все, адже перед посадкою лісу ретельно  відбирають ще посадковий матеріал.
Лісничий Родатицького лісництва – Т. М. Чіхрак зазначає: «До вибору саджанців потрібно підходити дуже відповідально, адже з поганого саджанця не можна виростити доброго дерева, тому посадковий матеріал, відбираємо якісний і здоровий, та обов’язково, перед самою посадкою лісу, кореневу систему обробляємо у спеціальному розчині».
Працівників Родатицького лісництва, після здійснення ретельної підготовки, приступають  до улюбленої роботи- садіння лісу.  Хоча «роботою» - цей процес назвати дуже важко, для лісівників  - це є швидше захоплення, якому вони  віддані душею.
 

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)