Новина

          


17.04.2021 20:00 - давність новини: 3 р.

Садити ліс це — престижно і модно!

Категорія: Загальні новини

Садити ліс це — престижно і модно! Посадивши дерево ми лишаємо слів в минулому, але користь воно принесе в майбутньому!
Сьогодні, спільно з ГО Добро Дій ДП «Рава-Руське ЛГ» у Шклівському лісництві, посадили лісові культури, які лісівники будуть особливо оберігати та доглядати. Сьогодні, посадили дерева в честь захисників України 24-ї окремої механізованої бригади. Кожен воїн приніс величезні жертви, щоб зберегти наші життя. Тому ми, найменше, що можемо зробити, це через роки пронести їхній героїзм, хоробрість і відвагу. А від нині, посаджені дерева будуть кожному з нас нагадувати, кому ми маємо дякувати за збережені наші життя!
Головний лісничий — перший заступний директора — Т. М. Чіхрак всім провів інструктаж, розповів, що важливо дерева садити правильно і з турботою: «У лісі, посаджені дерева, не буде змоги підливати, як це ви робити в дома, у лісі як Ви посадите, такий і буде поштовх для росту сіянців. Я хочу щоб ці дерева виросли могутніми. Впевнений, що кожен з Вас прикладе всіх зусиль для цього. Ми спільно зможемо досягти будь якої мети» !
Почесні дерева допомагали садити:
- учні 6- Г класу, 99-ї Загальноосвітньої школи м. Львів;
- учасники Міжнародної антинаркотичної асоціації;
- працівники авіакомпанії Turkish Airlines;
- власники АГЕНЦІЇ НЕРУХОМОСТІ Rentcom;
- власники та працівники AYPA TECHNOLOGY.
Особливо хочемо відмітити учнів Загальноосвітньої школи № 99 м. Львів. Сьогодні вони садили свої перші маленькі дерева, але з великим завзяттям та бажанням. Діти взялися виконати те, що не кожен дорослий зуміє, вони вирішили садити ліс для майбутнього. Кожен із них мріє про свій будинок. Про свій будинок будуть мріяти їхні діти і внуки. Діти садили ліс, щоб усі мрії збувалися, а їхні внуки будували будинки, з дерев, які садили саме вони!
Лісничий Шклівського лісництва — І. О. Духнич наголосив: «Я вибірково перевірив багато посаджених сіянців, та приємно здивований, що дерева посаджені якісно. Більшість людей сьогодні лише знайомились з роботою лісівників, але це їх не зупинило, щоб показати високі результати своєї сьогоднішньої праці».
ДП «Рава-Руське ЛГ» щиро всім учасникам дякує, що вони творять добро! Люди для лісу - ліс для людей!

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)