Новина

          


7.08.2017 12:06 - давність новини: 7 р.

Семінар в Сарнах – робота з всихаючими сосновими насадженнями

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба

03 серпня головний лісничий ДП «Рава-Руський лісгосп» Музика Михайло Миколайович побував на  виізному семінарі щодо всихання соснових насаджень на базі Сарненського та Клесівського лісгоспів Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства під головуванням заступника голови Держлісагентства Володимира Бондара. Проблема всихання сосни звичайної є надзвичайно актуальною для ДП «Рава – Руський лісгосп»
Лісівники спільно з науковцями, екологами, представниками громадських організацій обговорювали проблему всихання соснових насаджень і необхідність змін до Санітарних правил.
Досвідом боротьби з цією проблемою поділилися колеги з Міністерства лісового господарства Республіки Білорусь, розповіли про роботу з всихаючили сосновими насадженнями у сусідній Польщі, своє бачення висловили науковці з профільних вишів, екологи та громадські активісти.
На жаль, нині дієвого механізму боротьби з таким екологічним лихом, окрім як проведення вибіркових та суцільних санітарних рубок, немає.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)