Новина

          


9.01.2019 17:19 - давність новини: 5 р.

У МИСЛИВСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ НАСТАЄ НАЙВІДПОВІДАЛЬНІША ПОРА

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Рава-Руське ЛГ"

Згідно наказу Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства № 6 від 2 січня 2019 року  «Про проведення обліку мисливських та червонокнижних мисливських тварин державного мисливського фонду у сезоні полювання 2019-2020 років», користувачі мисливських угідь Львівської області зобов’язані провести облік диких та мисливських тварин у термін до 11 лютого 2019 року. На основі матеріалів обліку диких тварин будуть проведені розрахунки лімітів добування мисливських тварин у сезоні полювання 2019 – 2020 роках. 
Облікові роботи будуть проводитись мисливськими господарствами згідно з методичними та практичними рекомендаціями щодо проведення обліку мисливської фауни у присутності відповідних спеціалістів Львівського ОУЛМГ, які будуть візувати первинні матеріали та зведені відомості обліків диких та мисливських тварин.
Оптимізація чисельності диких, в тому числі і мисливських тварин в різних природних екосистемах неможлива без оперативного та ймовірного визначення розміру їх ресурсів. Швидкий та досить точний підрахунок загальної кількості та структурного складу мисливських тварин дозволяє обґрунтувати розмір експлуатації мисливських тварин, оцінити правильність проведення біотехнічних заходів. Без знання динаміки чисельності тварин мисливське господарство не може правильно вирішувати питання ведення та планування мисливського господарства, а також вчасно реагувати на виникнення конфліктних та проблемних ситуацій в системах типу «копитні тварини - лісова рослинність», «хижак – жертва», «мисливство – лісництво» тощо.  

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)