Новина

          


10.04.2021 08:36 - давність новини: 3 р.

У рамках акції «1 000 000 дерев за 24 години» у Потелицькому лісництві ДП «Рава-Руське ЛГ», сьогодні відбувалося садіння лісових культур.

Категорія: Оперативна інформація

У рамках акції «1 000 000 дерев за 24 години» у Потелицькому лісництві ДП «Рава-Руське ЛГ», сьогодні відбувалося садіння лісових культур.
Працівники та учні Середкевицької ЗЗСО разом з лісівниками ДП «Рава-Руське ЛГ» проявили бажання зробити власний внесок в озеленення країни та разом з усією країною встановити український рекорд – висадити «1000 000 дерев за 24 години».
А щоб ліс, посаджений добрими серцями, ріс могутній, лісничий Потелицького лісництва — В. І. Костяк провів інструктаж та пильно контролював посадку лісу, усім учасникам наголошував, що дерева садити потрібно якісно, адже ліс помилок не пробачає: «…всю країну ми озеленити не зможемо, але свій рідний край будемо заліснювати завжди. Люди для лісу — ліс для людей»!
Директор Середкевицької ЗЗСО — Ферцович М. С. зазначила, що як дізналася про акцію, то відразу звернулася до лісівників, щоб вони приберегли для них не менше 3 га. для посадки лісу: « ми кожного року з учнями та вчителями садимо ліс. Хоч сьогодні субота, але це ніяк не було перешкодою зробити добро. Посадити ліс — це показати учням, що з маленького сіянця виростає щось могутнє. У кожному нашому учні, як в маленькому сіянці, ми бачимо, що з них виросте щось велике. Ми віримо, що наші учні виростуть гарними людьми, як і гарними будуть дерева, що сьогодні посадили разом».
ДП «Рава-Руське ЛГ» дякує працівникам та учням Середкевицької ЗЗСО», що несуть у світ прекрасне та творять добро!

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)