Новина

          


31.12.2019 13:42 - давність новини: 4 р.

З прийдешнім НОВИМ РОКОМ!

З прийдешнім НОВИМ РОКОМ! 2019 рік був не легкий, наповнений різними сюрпризами але він минає, а це означає, що позаду всі негаразди і з нового року можна розпочати малювати нову історію.
Ми вже маємо досвід, де спільна робота дає величезні результати, вміємо і будемо відстоювати себе як лісівників, а в першу чергу як людей які обожнюють свою роботу.
Насамперед, хочу подякувати моїм дорогим і чудовим колегам та друзям за довіру, ви завжди є моєю підтримкою і опорою. Хочу побажати ніколи не втрачати впевненості у собі і завжди досягати всього, про що мрієте.
Нехай Ваші серця завжди будуть зігріті любов’ю і теплом рідних, домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням, а очі світяться щастям.
Нехай з останніми хвилинами старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а новий - 2020 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.
Бажаю щоб Новий Рік запалив у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії! Нехай Божа благодать завжди буде щедрою до ваших родин та української землі.
З повагою директор ДП «Рава-Руське ЛГ» — Косовський А. П.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)