Новина

          


7.07.2021 17:07 - давність новини: 3 р.

Звітно-виборні збори профспілкової організації ДП «Рава-Руське ЛГ»

Сьогодні, 07.07.2021 р. відбулись звітно-виборні збори профспілкової організації ДП «Рава-Руське ЛГ».
На звітно-виборчі збори, на запрошення ДП «Рава-Руське ЛГ» приїхав Голова Львівської обласної організації профспілки -  Василь Йосипович Максимець, який розповів про проблеми лісової галузі, про завдання які стоять зараз перед працівниками та зазначив, що профспілкова організація відстоювала та і надалі буде відстоювати інтереси членів Первинної профспілкової організації.
Серед питань, винесених на повістку дня були звіт голови профспілкової організації, вибори нового голови профспілкової організації, вибори нового складу профспілкового комітету, вибори ревізійної комісії профспілкової організації, обговорення виконання колективного договору.
Зі звітною доповіддю виступив голова Первинної профспілкової організації ДП «Рава-Руський лісгосп» – Володимир Панечко, який прозвітував про діяльність профспілки за 2020-2021 рік  та наголосив на головних пріоритетах роботи за період перебування на посаді. Володимир Володимирович зазначив, що мета і завдання профспілки - співпраця на всіх рівнях управлінської ланки для реалізації соціально-економічних інтересів, задоволення матеріальних потреб та вимог співробітників, створення сприятливих умов праці.
За підсумками обговорення роботу профспілкового комітету ДП «Рава-Руське ЛГ»  визнали «задовільною». 
Про здобутки та проблеми підприємства доповів директор ДП «Рава-Руське ЛГ» - Антон Косовський. Він розповів, про виконання завдань та зобов’язань дирекції, прийнятих в Колективному договорі  та проінформував, що умови колективного договору виконуються в повному обсязі.  Антон Петрович зазначив, що зараз велика увага спрямована на придбання нової техніки, охорону праці та задоволення соціальних потреб працівників, щоб кожна людина хотіла працювати в ДП «Рава-Руське ЛГ».
Присутні працівники ДП «Рава-Руське ЛГ» визнали виконання умов колективного договору задовільним.
Голова ревізійної комісії профспілкової організації – Володимир Левицький  прозвітував про стан фінансової діяльності профспілкового комітету та виконання статутних напрямів роботи.
Відповідно до результатів голосування головою первинної профспілкової організації  ДП «Рава-Руське ЛГ » обрано діючого голову - Володимир Панечко. Склад профспілкового комітету було обрано відповідно до результатів голосування..
Працівники ДП «Рава-Руське ЛГ» вітають Володимира Панечка з позитивною оцінкою роботи  і обранням на посаду.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)