Новина

          


20.03.2019 19:10 - давність новини: 5 р.

256 мішків сміття зібрали сьогодні, на території лісових масивів ДП «Рава-Руське ЛГ»

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Рава-Руське ЛГ"

Хочемо розпочати зі слів вдячності тим людям, які взяли участь в акції «чистий ліс – наше життя» та звернутися до місцевих громадян – не викидайте сміття, у лісі має бути чисто!
Сьогодні, 79 людей допомагали збирати сміття у лісових масивах, серед них працівники Жовківської районної адміністрації, працівники та студенти професійного ліцею, працівники шпалопросочувального заводу, районної лікарні та поліклініки, школи-гімназії , адміністрація ДП «Рава-Руське ЛГ» та місцеві жителі, які турбуються про рідний край. ПП «Рома» посприяв у вивезені сміття, виділивши автомобіль. Кожен намагався зробити свій внесок.
Предмети, які були знайдені просто шокували, адже пляшки, одноразовий посуд, памперси, засоби гігієни — це знахідки, які є звичними. Обурення викликало знайдені черепи тварин, шкіра козулі та здохла собака, яка була замотана в ковдру та викинута.
Ті люди, які платять за вивіз сміття, ще й прибирають його після інших, а ті, що викидають – не долучаються до подібних акцій. ДП «Рава-Руське ЛГ» звертається з проханням до місцевого населення, не викидати сміття, а знайти можливість для вивозу на сміттєзвалище, щоб відпочинок у лісі був приємним.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)