Новина

          


16.01.2019 13:37 - давність новини: 5 р.

НА ЗАМІТКУ ПСЕВДОЕКОЛОГАМ

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Рава-Руське ЛГ"

Інтернет-сайт www.rmef.org надав економічний розрахунок впливу полювання на екологію і економіку Сполучених Штатів Америки. Полювання дало змогу не тільки зберегти майже знищених у позаминулому столітті диких тварин і птахів, але і неймовірним чином, збільшити їхню чисельність.
Якщо у 1900 році у США майже не залишилось диких качок, то сьогодні їхня популяція налічує 44 млн. Аналогічна ситуація з дикими індійками (100 тис. у 1900 році, більше на 7 млн. зараз), з лосями ( 41 тис. у 1900 році, більше на 1 млн. зараз), оленями (500 тис. у 1900 році, 3,2 млн. зараз). Диких кабанів у південних штатах стільки, що поліція проводить їх відстріл із гелікоптерів.
До полювання схвально відноситься більше 75% жителів США. Понад 19 млн. людей постійно займаються полюванням (це більше, ніж прихильників футболу, бейсболу і хокею). Реалізація ліцензій на добування мисливських тварин забезпечує надходження в бюджет США майже 800 млн. доларів щорічно. У мисливській індустрії створено майже 700 тис. робочих місць.
Великі суми на охорону мисливських угідь надходять від 11-відсоткового податку на купівлю вогнепальної мисливської зброї. Загалом, в рік мисливці США витрачають на своє захоплення понад 38 мільярдів доларів.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)