Новина

          


3.04.2019 15:50 - давність новини: 5 р.

Посадка лісових культур за участю Жовківської РДА

Категорія: Загальні новини

«Хто куди, а ми ліс садити» — слова, з якими сьогодні до нас завітали працівники Жовківської РДА на чолі з головою Надією Степанівною Щур.

Антон Петрович — директор ДП «Рава-Руське ЛГ» , гостям провів інструктаж, наголосив на основних правилах, яких необхідно дотримуватись під час відновлення лісу та розповів, як доглядають лісівники за лісовими культурами : «ліс потрібно садити правильно, майбутнє лісу у наших руках і свій внесок ми маємо зробити щонайбільший…».

Сьогодні, на відтворенні лісу, були присутні ті, хто вперше садив лісові культури. Головний лісничий ДП «Рава-Руське ЛГ» — Михайло Миколайович постійно їм допомагав, проводив «майстер-класи», для того, щоб навчити ліс цінувати і берегти.

Хочемо розповісти про ставлення Надії Степанівної до лісу, воно є особливе, вона любить ліс сама і вчить його любити інших. Колектив , який приїхав відновлювати лісові культури, є досить молодий, дехто вперше в руках тримав саджанець, але вони посадили своє дерево і це є приклад для наслідування.

Дякуємо працівникам Жовківської РДА за посадку лісових культур на площі 0,6 га. у Рава-Руському лісництві.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)