Новина

          


1.02.2019 14:55 - давність новини: 5 р.

За «аспірином» йдіть до лісу

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Рава-Руське ЛГ"

Кора деяких дерев має цілющі властивості щодо зменшення температури, болю і запалень. А спеціальний інгредієнт, що міститься в корі деяких дерев, є одним з найпотужніших болезаспокійливим в природі.
Лихоманка, м'язові болі, остеоартрит, головний біль, менструальні спазми, артрит і запалення, включаючи бурсит, тендиніт, і травми на зразок розтягувань - всі вони можуть бути вилікувані за допомогою дози натурального саліцину, отриманого з кори дерев тополі, верби та іви, що виступають сировиною для виготовлення синтетичного варіанту - ацетилсаліцилова кислота.
ЯК ЗРОБИТИ АСПІРИН ІЗ КОРИ Дерева?
Він міститься у внутрішній корі дерева. Внутрішня кора фактично являє собою живу тканину рослини і знаходиться між зовнішньою грубою корою і твердою деревиною. Кору можна жувати або зробити чай, просочивши кору в гарячій воді.
Запах і смак кори дуже нагадує «аспірин». Можете розжувати жменю кори і проковтнути рідину. Якщо не подобається жувати, то протягом десяти хвилин закип'ятіть близько двох чайних ложок внутрішньої кори з водою. Дайте трохи охолонути напою перед вживанням. Три або чотири чашки такого чаю можна приймати щодня.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)