Новина

          


9.11.2018 20:59 - давність новини: 5 р.

Президія Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства у ДП «Рава-Руське ЛГ»

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба

Другий день розширеної президії Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства  у ДП «Рава-Руське ЛГ» порадував своїм результатом і приємними враженнями.
Продуктивний день розпочався з наради, де Голова Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства  — Максимець В. Й. підвів підсумки роботи обласної та первинних організацій профспілки за 10 місяців 2018 р. і обговорили з членами громадської ради  виконання колективних договорів.  
У своїй доповіді директор ДП «Рава-Руське ЛГ» — Косовський А. П. познайомив гостей з позитивною динамікою  техніко-економічних показників по підприємству,  розповів про зміни які відбулись в колективному договорі щодо пільг для працівників і звернув увагу на успішну діяльність профспілкового комітету, який турбується про працівників ДП «Рава-Руське лісове господарство» та їх сімей .
Довба О. В. — голова  первинної профспілкова організації  ДП "Рава-Руське лісове господарство" з колегами поділилась результатами своєї роботи і розповіла про плани на майбутнє. Приємним сюрпризом стало повідомлення, що  зародилась нова традиція — організація свята святого Миколая для діток працівників підприємства. Профспілкова організації  ДП "Рава-Руське ЛГ" також спробує, на свято святого Миколая,  зігріти серця діток подарунками у  Рава-Руській школі-інтернат та у сиротинці с. Потелич. 
На завершення наради головний спеціаліст по охороні праці ДП «Рава-Руське ЛГ»  — Смик О. Т  нагадала, що важливо пам’ятати про техніку безпеки. У  доповіді зробила  акцент на забезпеченні спецодягом і спецвзуттям працівників, адже підприємство працює над тим, щоб створити максимально комфортні умови праці для робітників.
Наступним етапом виїзної президії було ознайомлення з експонатами у Музеї лісу. 
Сонячна осіння погода супроводжувала наших гостей на цілюще джерело "Маруся", що розташоване у лісах ДП «Рава-Руське ЛГ». Дорогою до святого джерела Пречистої Дiви Марії голови первинних профспілкових організацій зупинились у еколого-пізнавальній стежці «Вовковиця» Медіа-ліс. Головний лісничий ДП "Рава-Руське ЛГ" — Музика М. М. розповів про важливість медіа-лісу і історію його створення та нагадав що таке ліс у житті людини.
На шляху повернення завітали у психоневрологічний інтернат у с. Монастирок, де  члени громадської ради  подарували продукти харчування та предмети першої необхідності.
На завершення Львівська обласна організація профспілки працівників лісового господарства побували на  Рава-Руському лісозаводі, де головний інженер ДП «Рава-Руське лісове господарство» — Левицький В. О.  допоміг гостям оглянути оновлене обладнання в цеху переробки та ознайомив з технологією роботи обладнання.
 

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)