Новина

          


5.07.2021 16:59 - давність новини: 3 р.

Придбано позашляховик «Renault Duster»

Автор:  Антон Косовський

ДП «Рава-Руське ЛГ» для патрулювання лісових масивів вирішило придбати позашляховик «Renault Duster» щоб здійснювати патрулювання лісових масивів, оперативно реагувати  на факти лісопорушень та працювати на випередження незаконних вирубок лісу.
Триває посушливе і спекотне літо, тому посилену увагу приділяємо зараз протипожежним заходам, автомобіль підвищеної прохідності зможе їздити лісовими дорогами, що дозволить покращити моніторинг стану лісового фонду, в тому числі  щодо пожежної безпеки, виявляти та ліквідовувати загоряння, при необхідності надавати допомогу відвідувачам лісових масивів. 
Машина оснащена необхідною технікою для реєстрації випадків правопорушень – фото та відео реєстраторами, квадрокоптером, який дозволяє побачити територію до якої не можна добратися або щоб оцінити ситуацію. Також працівники охорони і захисту лісу отримали нагрудні камери для відеофіксації лісопорушення. 
Сьогодні офіційно передав транспортний засіб рейдовій групі лісгоспу. Ми працюємо,  щоб відновити довіру людей до лісівників, а відновлювати довіру ми будемо показниками своєї роботи! Лісівники працюють для добробуту людей!

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)