Новина

          


20.05.2020 19:28 - давність новини: 4 р.

«Завтра, карантин стане минулим, а ліс посаджений, під час епідемії, є нашим майбутнім»!

Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Рава-Руське ЛГ"

Нещодавно, у нас була можливість поспілкуватися з дітьми, які бачили лише великі дерева, і як народжується ліс, вони ніколи не мали можливість спостерігати.
Після карантину ми обов’язково для них проведемо екскурсію, але зараз викладаємо фото цієї весни, як лісівники Шклівського лісництва роблять роботу, яка завжди залишається за кадром. «Завтра, карантин стане минулим, а ліс посаджений, під час епідемії, є нашим майбутнім» - так, стверджують працівники Шклівського лісництва, які постійно влаштовували самоізоляцію, але місця для цього були різні – на розсаднику сіяли насіння дерев, садили на ділянках нові ліси, рятували ліс від пожежі. Дистанційно виконувати дану роботу не можна, а після завершення карантину вже буде пізно.
Робота у лісовому розсаднику завжди перебуває поза зіницею людського ока, адже, як показує практика, всі лісівники бояться фотографуватись, то «форма вже на них не так гарно сидить», то погода не відповідна, ну і ще 1001 причина не робити фотографій. Але, як батько може безмежно дивитись як народжується у нього син, з таким же захопленням і лісівники створюють нові ліси.
Звичайно, результат ми не побачимо завтра, але ми його побачимо через роки, а деякі працівники лісового господарства, навіть, міряють посаджений ними дуб, щоб знати на скільки сантиметрів він підріс в цьому році.
Лісу бути у Рава-Руському лісгоспі!

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)