Новина

          


8.03.2020 15:55 - давність новини: 4 р.

Зі святом весни, чарівності, краси і жіночності!

Категорія: Загальні новини

Бути жінкою і працювати в лісовому господарстві дуже важко. Але ви сміливі, для Вас не існує нездійсненних завдань, непереборних перешкод. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються Ваші жіночі очі.
Початок весни - це початок життя у природі, перше тепло, перші промені сонця. Дорогі жінки, нехай це тепло оселиться у ваших будинках і серцях, а краса природи надихає.
Бажаємо Вам 8 жіночих та дуже необхідних речей: миру в сім’ї, здоров’я, радості в очах, душевного спокою, любові в серці, легкості, приємних слів від близьких людей і красивих букетів у руках! І нехай вісімка буде незмінною життєвою супутницею у Вас!
Милі, красиві і такі добрі наші жінки, терплячі і працелюбні колеги! З днем 8 Березня! Сонячних посмішок, відмінного настрою, міцної дружби.
Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Бажаємо, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка немов весняне деревце, квітує і проростає новими пагінцями. Міцного здоров’я вам та Божого благословення у всьому.
З повагою директор ДП «Рава-Руське ЛГ» - А. П. Косовський
Голова первинної профспілкової організаці ДП «Рава-Руське ЛГ» - Панечко В. В.
Та чоловічий колектив ДП «Рава-Руське ЛГ».

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)